Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
All reviews - Movies (1) - TV Shows (1) - Games (2)

The Expendables review

Posted : 7 years, 8 months ago on 14 November 2010 05:58 (A review of The Expendables)

Pitkästä aikaa kunnon toiminta elokuva, joka oli erittäin mukaansa tempaava. Elokuva on erittäin hyvin maustettu vanhoilla tähdillä esim, Sylvester Tallonen ja Bruce Willis. Ja nämähän nimet kertovat siitä että tulossa olisi kunnon ammunta ja taistelu kohtauksia ja Näinhän se oli. Suorastaa mahtavia ammunta kohtauksia, jotka tekivät elokuvasta erittäin mielenkiintoisen!


0 comments, Reply to this entry

Call of Duty: World at War review

Posted : 7 years, 9 months ago on 21 October 2010 11:25 (A review of Call of Duty: World at War)

Minusta paras call of duty mitä on tehty. Tämä on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä Modern Warfare, joka sijoittui enemmän kaupunki räiskintää ja terroristi vastaiseen sotaan.
Minusta oli hyvä että call of duty palasi takaisin maailmasota meininkiin. Terroristit ovat vaihtuneet japanilaisiin ja saksalaisiin, M4 taas tuttuun ja turvalliseen Garandiin.
Alussa ajattelin että tämä olisi jo nähty että onhan sitä maailmansotaa jo nähty, mutta tämä oli vain huono ennakkoluulo. Peli on todellakin uudistudut ja parantunut mm. liekinheitin, konekiväärit, jotka voi ampumista varten tukea vaikka ikkunanpieleen tai hiekkasäkkien päälle ovat tulleet kuvioihin mukaan. Minusta parasta pelin antia on sissi sota viidakossa ja aseet. Grafiikat ovat myös parantuneet huomattavasti.


0 comments, Reply to this entry

Live For Speed review

Posted : 7 years, 9 months ago on 21 October 2010 06:51 (A review of Live For Speed)

Varmasti tällä hetkellä paras ja aidoin auto peli näin perus PC. Laajat valikoimat erilaisia autoja taka-, neli-, ja etuvetoautoja. Ratojakin löytyy monen laisia.
Pelin parhaimpii puoliin kuuluu hyvät grafiikat, autotkin näyttää autoilta, erittäin hyvä ajotuntuma, netissä pelaaminen ja erittäin suuret auton säätöominaisuudet. Lisäksi peliin saa paljon erilaisia tweakkeja, joka on varmaan myös yksi parhaimmista puolista.


0 comments, Reply to this entry

Oz review

Posted : 7 years, 9 months ago on 20 October 2010 10:01 (A review of Oz)

Yksi parhaimmista sarjoista, joita olen nähnyt ellei jopa paras. Minusta sarja on toteutettu erittäin hyvin ja siitä on saatu erittäin todenmukainen, jännittävä ja sitä on osattu maustaa hyvin erittäin raaoilla kohtauksilla, jotka tuovat sarjaa jännitystä.
Sarja saa aikaa riippuvuuden. Eli kun olet katsonut ensimmäisen jakson, niin sinun on myös pakko nähdä seuraava jne.


0 comments, Reply to this entryInsert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block